Select your country
Ceny s DPH bez DPH
ZH125090

FC035-4DQ.2C.A7

nástěnný axiální ventilátor

Cena
Cena bez DPH: 9 240 Kč Cena s DPH: 11 181 Kč
3-4 týdny

FC035-4DQ.2C.A7 je axiální ventilátor v nástěnném provedení s ochrannou mřížkou určený pro široké spektrum aplikací, jako například chlazení a klimatizace, zemědělství, sušení dřeva, chlazení transformátorů a jiné průmyslové a strojírenské aplikace. Díky dynamickému vyvážení lopatek ve dvou rovinách má axiální ventilátor vysokou rovnoměrnost chodu a dlouhou životnost.

Vzhledem k počáteční investici je nástěnný axiální ventilátor FC035-4DQ.2C.A7 velice efektivní a energeticky účinný. Ventilátor je vhodný pro aerodynamicky vytvořené systémy pro vedení vzduchu.


Popis zboží

FC je axiální ventilátor s velmi vysokou účinností určený pro široké spektrum aplikací, jako například chlazení a klimatizace, zemědělství, sušení dřeva, chlazení transformátorů a jiné průmyslové a strojírenské aplikace. Ventilátor FC má robustní konstrukci a je velmi efektivní, úsporný a odolný.

Oběžné kolo je dynamicky vyváženo ve dvou rovinách, lopatky ventilátoru jsou vyrobeny z tlakově litého hliníku. Ventilátor je vybavený AC motorem s vnějším rotorem. Axiální ventilátory řady FC splňují normu ErP 2015 a mnoho dalších certifikací, např. VDE, UL, CCC, CE.

Oběžné kolo Oběžné kolo je dynamicky vyvážené ve dvou rovinách.
Motor Ventilátor je vybaven AC motorem s vnějším rotorem.
Svorkovnice Ventilátor se dodává bez svorkovnice.
Parametry zboží
Hmotnost [kg] 20
Dostupnost 3-4 týdny
Výrobce Ziehl-Abegg
Typ zboží ventilátor
Provedení nástěnný
Ke stažení
Návod k použití (.pdf) manual-za-axial-fans-cz.pdf
Recenze zboží