Select your country
Ceny s DPH bez DPH
-9%
SA488818

SAVE VTR 150/B R 1000W

rotační rekuperační jednotka

Cena

Běžná cena: 60 756 Kč 73 515 Kč

Special Price Cena bez DPH: 54 680 Kč Cena s DPH: 66 163 Kč

2-3 týdny

Vzduchotechnická jednotka s rekuperací tepla SAVE VTR 150/B R 1000W je větrací jednotka pro přívod filtrovaného a tepelně upraveného čerstvého vzduchu do obytných místností a odvod odpovídajícího množství znehodnoceného vzduchu. Rekuperační jednotka SAVE má vertikální připojení a je vybavena rotačním rekuperátorem. Jednotka je vybavena energeticky úsporným ventilátorem s EC motorem, panelovými filtry třídy F7/ePM1 60% pro přívod a M5/ePM10 50% pro odvod a také hrdlem pro napojení externí digestoře. Jednotku je možné jako příslušenstvím vybavit zabudovanou regulací prostřednictvím inteligentního řídícího systému SAVE Control s lokálními ovladači SAVE TOUCH nebo SAVE LIGHT, a dále také modulem SAVE CONNECT pro vzdálený přístup. Větrací jednotka SAVE je vhodná pro větrání rodinných domů či bytů s podlahovou plochou do 115 m². Je určena pro montáž mezi skříňky kuchyňské linky a je v pravém provedení. Dvojitý plášť jednotky je vyrobený z pozinkovaného ocelového plechu a je vyplněný 30 mm tlustou vrstvou termální a hlukové izolace z minerální vlny. Jednotka je vybavena elektrickým ohřívačem a může být vybavena vodním ohřívačem a vodním chladičem jako příslušenství. Díky velmi nízkým vnitřním tlakovým ztrátám a filtrům s velkou filtrační plochou je spotřeba elektrické energie redukována na minimum.

K jednotce je možné dokoupit modul IAM pro ovládání přes internet buď pomocí síťového kabelu nebo wi-fi. Pro dálkové ovládání jednotky prostřednictvím chytrého telefonu slouží aplikace Home Solution by Systemair. Modul lze také použít jako převodník z lokálního Modbus RTU na protokol TCP.


Rekuperační jednotky řady SAVE získaly certifikát Eurovent a celá řada těchto jednotek se tak stala unikátní. Větrací jednotky SAVE jsou schválené a zapsané pro program Nová zelená úsporám.


Proud [A]10
Příkon [W]86
Příkon ohřívače [W]1000 W
Krytí IPIP22
Napětí230V
Popis zboží

Vzduchotechnické jednotky s rekuperací tepla SAVE VTR jsou větrací jednotky pro přívod filtrovaného a tepelně upraveného čerstvého vzduchu do obytných místností a odvod odpovídajícího množství znehodnoceného vzduchu. Rekuperační jednotky SAVE VTR disponují celoročně vysoce účinným rotačním rekuperátorem.

Nízkoenergetické EC motory
Plynulé řízení rekuperátoru
Přenos vlhkosti z odvodu do přívodu vzduchu
Inteligentní řídící systém SAVE Control (příslušenství)
Lokální kontrolory SAVE LIGHT nebo SAVE Touch (příslušenství)
Modul SAVE Connect pro vzdálený přístup (příslušenství)
Ovládání přes internet nebo Smartphone (Systemair Cloud)
Propojení s BMS přes Modbus RS485, Modbus TCP/IP
Konfigurovatelné vstupy pro vzdálené ovládání
Větrání dle požadavku
Certifikace EUROVENT

Regulace otáček Jednotka je vybavena wifi modulem Save Connect 2.0 umožňujícím vzdálený i lokální přístup. Ovládání jednotky je možné prostřednictvím aplikace Save Connect. Wifi modul se vyznačuje snadnou instalací a uvedením do provozu pomocí místního web rozhraní. Software se aktualizuje automaticky.
Parametry zboží
Hmotnost [kg] 46
Dostupnost 2-3 týdny
Výrobce Systemair
Typ zboží rekuperační jednotka
Provedení rotační
Příkon ohřívače [W] 1000 W
Krytí IP IP22
Ke stažení
Návod k použití (.pdf) manual-save-vtr-150-b-cz.pdf
Katalogový list ds-save-vtr-150-b-cz.pdf
Recenze zboží