Select your country
Ceny s DPH bez DPH
SP170100180

HIB 1250 P 1500 W

axiální ventilátor

Cena
Cena bez DPH: 0 Kč Cena s DPH: 0 Kč
na dotaz
Axiální ventilátor HIB 1250 P 1500 W je určen pro přívod velkého množství vzduchu s nízkou tlakovou ztrátou. Ventilátor HIB je vhodný pro větrání velkých skladových hal, skleníků, sportovních hal, zemědělských objektů apod. Ventilátor je opatřen na straně sání ochrannou mřížkou, na straně výtlaku mřížkou a žaluziovou klapkou. Ventilátor HIB je vybaven jednofázovým motorem.

Otáčky [min-1]516
Průtok [m3/hod]44500
Průměr potrubí [mm]1250
Příkon [W]1500
Napětí230V
Proud [A]10.9
Min. teplota [°C]-15
Max. teplota [°C]45
Krytí IPIP55
Hlučnost [dB(A)]75
Třída izolaceF
Popis zboží
Skříň Skříň je vyrobena z ocelového pozinkovaného plechu. Na straně sání je skříň vybavena ochrannou mřížkou, na straně výtlaku mřížkou a žaluziovou klapkou.
Oběžné kolo Oběžné kolo je vyrobené z ocelového plechu, staticky a dynamicky vyváženo. Oběžné kolo je od motoru poháněno řemenem, skříň obsahuje mechanismus pro jeho napínání.
Motor Jednofázový motor ventilátoru je asynchronní s kotvou nakrátko. Vybaven je tepelnou ochranou vinutí. Krytí IP55, třída izolace F.
Regulace otáček Regulace otáček není u ventilátoru možná.
Svorkovnice Svorkovnice je umístěna na motoru.
Hluk

Hluk je uveden v tabulce hlavních technických parametrů. Měření je prováděno ve vzdálenosti rovné trojnásobku průměru oběžného kola na straně sání.

Montáž Montáž ventilátoru pouze s osou motoru vodorovně. Kompaktní provedení skříně včetně nasávací mřížky a výfukové žaluzie předurčuje instalaci ventilátoru zabudováním do stěn budov. Skříň nesmí přenášet mechanické namáhání ze stavebních konstrukcí. Žaluzie na výtlaku není dostatečnou ochranou proti úrazu rotujícími částmi. V případě, že spodní hrana ventilátoru bude méně než 2,5m nad zemí nebo je jinak možné na ventilátor dosáhnout, je třeba přes žaluzii instalovat doplňkovou ochrannou mřížku.
Směr otáčení Směr průtoku je od ochranné mřížky k žaluzii.
Parametry zboží
Hmotnost [kg] 48
Dostupnost na dotaz
Výrobce Soler & Palau
Typ zboží ventilátor
Min. teplota [°C] -15
Krytí IP IP55
Třída izolace F
Ke stažení
Recenze zboží