Select your country
Ceny s DPH bez DPH
SP287100070

CTVT/6-400

požární radiální ventilátor

Cena
Cena bez DPH: 0 Kč Cena s DPH: 0 Kč
vyřazeno ze sortimentu
Požární střešní ventilátory CTVT jsou použitelné pro režim odvodu tepla a kouře dle platných směrnic. Ventilátory CTVT jsou určeny pro odtah vzduchu o trvalé teplotě 120 °C, v případě požáru odolají teplotě až 400 °C na dobu dvou hodin. Ventilátory CTVT jsou vhodné do VZT zařízení, kde hrozí riziko požáru např.: průmyslové haly, nákupní centra, sportovní haly apod.

Otáčky [min-1]930
Průtok [m3/hod]4300
Proud [A]1
Příkon [W]350
Průměr potrubí [mm]400
Max. teplota [°C]120
Hlučnost [dB(A)]59
Třída izolaceF
Popis zboží
Skříň Skříň ventilátoru je vyrobena z hliníkového plechu. Podstavec ventilátoru je z ocelového pozinkovaného plechu s galvanicky pokovenými držáky, mřížkou a šrouby
Oběžné kolo Oběžné kolo s dozadu zahnutými lopatkami je staticky a dynamicky vyvážené, vyrobeno je z ocelového pozinkovaného plechu.
Motor Motor je asynchronní 400 V s odporovou kotvou nakrátko. Trvalá pracovní teplota je 120 °C, v případě požáru odolá teplotě až 400 °C na dobu dvou hodin. Motor má kuličková ložiska s tukovou náplní na dobu životnosti. Krytí IP55, třída izolace F. Motory se standardně dodávají s PTC termistorem.
Svorkovnice Svorkovnice je přístupná po sejmutí stříšky ventilátoru. Ventilátor obsahuje revizní vypínač. Krytí je IP55.
Montáž Montáž ventilátoru se provádí na střechu horizontálně s osou motoru svisle.
Směr otáčení Směr otáčení u ventilátoru CTVT není možné měnit, je určen šipkou na skříni ventilátoru. Při opačném směru otáčení je ventilátor hlučný a může dojít k přetížení motoru.
Regulace otáček Ventilátor lze regulovat elektronickými nebo transformátorovými regulátory změnou napětí. V režimu odvodu tepla a kouře není regulace možná!
Parametry zboží
Hmotnost [kg] 50
Dostupnost vyřazeno ze sortimentu
Výrobce Soler & Palau
Typ zboží ventilátor
Provedení požární
Třída izolace F
Ke stažení
Katalogový list katalog_ctvb.pdf
Recenze zboží