Select your country
Ceny s DPH bez DPH
SP286100080

CTHT/6-400

požární radiální ventilátor

Cena
Cena bez DPH: 49 339 Kč Cena s DPH: 59 700 Kč
vyřazeno ze sortimentu

Střešní radiální ventilátor CTHT/6-400 je vhodný pro obecné vzduchotechnické aplikace, kde je požadavek na provoz při vyšších teplotách až 120 °C. Střešní radiální ventlátor CTHT/6-400 má skříň konstruovanou pro horizontální výfuk vzduchu. Motor radiálního ventilátoru je uložen mimo proud vzduchu.


Otáčky [min-1]925
Průtok [m3/hod]4500
Proud [A]1
Výkon [W]350
Napětí400V
Průměr potrubí [mm]400
Min. teplota [°C]-40
Max. teplota [°C]120
Krytí IPIP55
Třída izolaceF
Popis zboží
Skříň Ventilátor se skládá z ocelového pozinkovaného podstavce, galvanicky pokovené jsou šrouby, držáky a mřížka, stříška a skříň jsou vyrobené z hliníku. Střešní ventilátor CTHT je konstruován pro horizontální výfuk vzdušniny. Ventilační spára je u ventilátoru po obvodu stříšky.
Oběžné kolo Radiální oběžné kolo s dozadu zahnutými lopatkami je vyrobené z ocelového pozinkovaného plechu, staticky a dynamicky vyvážené.
Motor Asynchronní motor s odporovou kotvou nakrátko, stator s chladícími žebry. Motor je vybaven PTC termistory a kuličkovými ložisky s tukovou náplní na dobu životnosti. Vinutí je v tropikalizaní úpravě s trvalou pracovní teplotou od -40 do 120 °C. Třída izolace F, krytí IP55.
Regulace otáček Regulace otáček se provádí elektronickými nebo transformátorovými regulátory změnou napětí nebo frekvenčními měniči.
Směr otáčení Směr otáčení je udán šipkami na skříni ventilátoru. Při opačném otáčení může dojít k přetížení motoru, ventilátor se bude také projevovat zvýšenou hlučností.
Svorkovnice Svorkovnice je přístupná po odmontování stříšky ventilátoru. Vybavena je rozběhovým kondenzátorem (jen provedení 230V).
Hluk Hluk emitovaný ventilátorem je uveden v tabulkách. Hodnoty na výkonových charakteristikách jsou měřeny ve volném poli na straně sání ve vzdálenosti 1,5 m.
Montáž Montáž se provádí zásadně horizontálně s osou motoru svisle.
Parametry zboží
Hmotnost [kg] 42.5
Dostupnost vyřazeno ze sortimentu
Výrobce Soler & Palau
Typ zboží ventilátor
Provedení požární
Min. teplota [°C] -40
Krytí IP IP55
Třída izolace F
Ke stažení
Recenze zboží